Ενας λαγός στην κουζίνα μου

Τώρα είναι στην δική του γωνία.




Καλό Πάσχα







Το λουλουδένιο αυγό απο fimo


  fimo:
Πλάθετε και φτιάχνεις ότι θες όπως την πλαστελίνι, μόνο που αυτό χρειάζετε να μπει στο φούρνο για ψήσιμο.




και το γλυκούλι κουνελάκι (μαγνητάκι) απο fimo.



Αναπαλαίωση

Όταν υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι και διάθεση, στα χέρια τους τα παλαιά αντικείμενα,
 πέρνουν ζωή και είναι πάλι έτοιμα να κρεμαστούν ψηλά, στη θέση που τους αρμόζει , για να συνεχίσουν την ΄δική τους ιστορία.

Ενα φανάρι ,με την δική του ιστορία!!!!



Βρίσκει την θέση του ξανά.  Μπράβο Γιάννη  Μπ. Τέλεια δουλειά. 


'Ανοιξη

'Ανοιξη 

Λουλούδια ιδανικά για το μπαλκόνι

 Ένας καταπληκτικά μεγάλος αριθμός από ποικιλίες και καλλιεργούμενες παραλλαγές αζαλέας υπάρχει στο εμπόριο, από τις οποίες πολλές καλλιεργούνται σαν φυτά γλάστρας. Εξαιρετικά δημοφιλές φυτό η αζαλέα, αποκτά ιδιαίτερη αξία αν συντηρηθεί με την κατάλληλη φροντίδα και σε σωστές συνθήκες.


 Τριανταφυλλιά.


Μία all time classic επιλογή και για μπαλκόνι. Λουλούδι αντοχής με πανέμορφα άνθη, που ταιριάζει απόλυτα στο ελληνικό κλίμα και μόνο αρνητικό τ' …αγκαθάκια του. Ειδικά για το χώρο του μπαλκονιού, πέρα από την κλασσική ποικιλία τριανταφυλλιάς που όλοι γνωρίζουμε μπορεί να επιλεγεί και η ποικιλία νάνα ή και η αναρριχόμενη.

Χρυσάνθεμα.

Τα χρυσάνθεμα είναι πανέμορφα λουλούδια που μπορούν να στολίσουν το μπαλκόνι μας ιδιαίτερα την περίοδο του φθινοπώρου οπότε κι ανθίζουν. Θέλουν τοποθέτηση σε σημείο που το βλέπει πολύ ο ήλιος ενώ όταν τα άνθη τους μαραθούν θα πρέπει ν' ακολουθήσει ένα …γενναίο κλάδεμα.

Γεράνι.

Το πιο δημοφιλές ίσως λουλούδι στην Ελλάδα ενδείκνυται απόλυτα για μπαλκόνι ή βεράντα. Μεγάλης ανθεκτικότητας, χωρίς πολλές απαιτήσεις για νερό το γεράνι μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε κάποια γλάστρα όσο και στις ειδικές ζαρντινέρες που τοποθετούνται κρεμαστά στα κάγκελα του μπαλκονιού.

Βουκαμβίλια.

Η βουκαμβίλια είναι ένα υπέροχο αναρριχόμενο φυτό που την περίοδο που ανθίζει θα προσδώσει άλλο χρώμα στο μπαλκόνι μας. Καλό είναι απλά, να τη φυτέψουμε σε κάποιο σημείο που να το βλέπει αρκετά ο ήλιος και να είναι σχετικά προστατευμένο από το ψύχος και τον πολύ αέρα. Προσοχή κι εδώ στ' …αγκάθια της!

Γαρδένια.

Η πανέμορφη γαρδένια με τα λευκά άνθη και τα καταπράσινα γυαλιστερά λουλούδια έχει ως μόνο μειονέκτημα ότι είναι γενικά ένα μάλλον ευαίσθητο λουλούδι. Από την άλλη όμως, μπορεί ν' ανθίζει όλο το χρόνο αν βρει τις κατάλληλες συνθήκες. Την τοποθετούμε σε σημεία που τα βλέπεις ο ήλιος αλλά όχι έντονα ενώ τις περιόδους με μεγάλη ζέστη χρειάζεται πολύ τακτικό πότισμα.

Γαρυφαλλιά.

Η γαρυφαλλιά με τα ιδιαίτερα αρωματικά άνθη είναι ένα κλασικό λουλούδι γλάστρας. Είναι γενικά πολύ ανθεκτικό φυτό και θεωρείται ιδανικό για κρεμαστές γλάστρες γι' αυτό και είναι πραγματικά πολύ δημοφιλές στα ελληνικά μπαλκόνια τόσο στις ειδικές γλάστρες που κρεμάμε στον τοίχο όσο και στις ζαρντινιέρες που τοποθετούνται κρεμαστά στα κάγκελα.
ΠΗΓΉ:
http://praktikesidees.gr/v2/spiti/louloudia-gia-balkoni/

TIPS
Ενα φλυτσάνι ξεχασμένο και χαμένο απ΄τα υπόλοιπα, μπορεί να φιλοξενήσει
το αποκομμένο φυλαράκι που έπεσε απο ενα άλλο κακτάκι.
Ευκαιρία για μια δική του θέση.